Странице

петак, 18. август 2017.

БОБАН ГАЈИЋ:"ВУЧИЋ У МИШОЛОВЦИ ОД ЛЕПКА!"

  
Није прошло ни две године од како је Српски народни фронт
У ОВОЈ МИШОЛОВЦИ МОЖЕШ САМО  ДА СЕ БАТРГАШ!!!
упозоравао да ће се Александар Вучић упетљати у замке са Запада.

Не може се бити и са Богом и са Ђаволом. 

Не може се седети на две столице. Не може се државна политика мењати како ветар дува!

Озбиљне државе имају план, стратегију и завете који трају стотинама година, а сваки корак било које власти, код озбиљних држава води увек ка добробити целе државе и народа, без обзира на страначке препирке. Када је у питању нација и држава, озбиљне и доследне државе прекидају унутрашње расправе и имају јединствену спољну политику.

Сведоци смо да Србија већ 100 година уназад главиња, срља, мења стране- час Русија, час Европа и на крају НИШТА!

Данас се Србија расцепала на разне странке, које су само интересне групе, готово секте, окренуте против народа и државе, себичне и алаве групице људи, богаташа, пајташа, кумова и рођака, који чак узимају страначке функције наследно, као монарси, краљеви и феудалци некада.

У тој збрци и хаосу у политичкој води Србије, мали и велики крокодили тргају последње комадиће меса са наших костију. Не да нема здраве и јасне спољне политике, јединственог става око кључних питања у Србији данас, него се наша политика кроји стихијски, на дневној бази, популистички и у футуру: ће бити, ће урадити, ће поправити, ће подићи, ће..ће...ће бидне, а кад ће не знамо!

Најгоре од свега, политика европских интеграција се погубно наставља од 2012 до данас, иако евидентно Србија стално прави уступке на своју штету, а ЕУ профитира на сваком кораку.

Србија се и даље задужује, јер тај паклени пут је добро поплочан још од 2001. и са тог пута је тешко отргнути се. ММФ суверено влада Србијом и одређује нам самоубилачке мере. Иначе, званични податак, ММФ НИЈЕДНУ државу на свету није извукао из кризе, него је све своје жртве само увлачио у дубље кризе и дугове.

И НАТО интеграције су настављене након 2012. године несмањеном жестином. НАТО већ има своју канцеларију усред Министарства одбране Србије, борави у бази Југ, прави „вежбе“ са нашом војском, а наши војници учествују у „мировним“ мисијама „УН“ тј. НАТО пакта по белом свету, где се малтретирају непослушни народи у име „демократије“.

Најгоре од свега, питање Косова се ужурбано гура под нос Србији, да хитно мењамо Устав да би „признали“ Косово! Прво, вређа ме реч „признати“! Та  реч значи да сте урадили нешто лоше, зло- а шта је Србија урадила зло, па да призна „Косово“?

Косово нисмо ми окупирали, него Шиптари и немамо ми шта да признајемо! Можемо само да признамо реалност, реалност је да је Косово окупирасно. И то је СВЕ што ми можемо да признамо!

Последње и најцрње, Запад свим силама тражи да се одрекнемо Русије и да потонемо у мрак Европске Уније- али не липши магарче до зелене траве- тамо неке 2025 године- ако до тада ЕУ буде постојала, обзиром да су је лукави већ Британци напустили!

Ако се одрекнемо Русије, тј. „признамо“ Косово, „уђемо“ у НАТО тј. да НАТО уђе у Србију, нико не гарантује ниједним споразумом да ћемо ни тада ући у ЕУ, а чак и неки улазак у ЕУ не гарантује Србији НИШТА, сем нових зајмова и отпадака са стола ЕУ - половни аутомобили, ГМО храна, роба треће класе- а ми нећемо имати никакав приступ ЕУ тржиштима, јер нам они неће никада дозволити да развијамо нашу индустрију и да извозимо. ЕУ жели наше тржиште, нашу територију и наше сировине, евентуално бедну и јефтину радну снагу.

Дакле, гледајући геостратешке прилике и опште економске тенденције, свако би иоле размишљајући изабрао да српски сплав за преживљавање веже за Русију, а не за оне који су нам и потопили брод, па нас сад уцењују док плутамо на сплаву!

Па је тако ЕУ политика Александра Вучића, који је „пријатеље“ нашао у старим крвним непријатељима- Немцима, Турцима, Албанцима, Хрватима- сада у позицији миша заглављеног у лепку.

Та „пријатељства“ и још додатно „љубав“ новог/старог САД естаблишмента терају нас директно у понор.

С друге стране, понуђена рука Русије се вешто заобилази и Русија је само про форма наш партнер подједнако као и Запад, јер „наша“ „просрпска“ а несрпска влада само гледа како да откачи Русију на првој кривини, и то би одавно учинили да већина српског народа није свим срцем уз Русију! Јер сасвим сигурно власти у Србији знају шта народ стварно мисли, иако тамо неке агенције за плаћено истраживање јавног мњења фаворизују „пут у ЕУ“.

И шта сада? Запад с једне стране притиска Вучића да изда Косово, гурне Србију у НАТО, све због наводног уласка у Европску Унију, која се буквално распада као тело од сифилиса, а са друге стране САД гурају поново пропали жути режим, који нам је и поплочао овај пут у пакао.

Запад се озбиљно спрема да руши Вучића, ако он не подлегне свим уценама и притисцима, а срушиће га чак иако пристане на све. Само ће сачекати да испуни њихове прљаве намере, а онда ће на првој следећој станици Американци заменити коње у својој дилижанси, као и увек!

Русија се сходно својим принципима неће непозвана мешати у наше одлуке, али да ли Вучић уопште  сме да се окрене Русији?
А што се више миш трза из лепка, он се више лепи!

Вучић сигурно неће добити озбиљну подршку од садашњих коалиционих партнера- он је окружио себе погрешним људима, профитерима и каријеристима који ће сутрадан претрчати било коме другом и окренути му леђа у најтежим тренуцима. Ни он није бољи и он је био такав!

Жута опозија нам неће донети никакво добро, не дао Бог драги да се случајно опет дочепају власти!

А остатак разочаране Србије  је груписан у ситне, мале покрете и иницијативе, које свака за себе не могу ништа да промене, па ипак одбијају уједињење у нешто озбиљно и дисциплиновано.

Дакле, заробљени смо у лепку до гуше и колико ћемо да се трзамо зависи од тога када ћемо Русији викнути „Упомоћ браћо, спасавјате нас!“.

А ЕУ и НАТО, ММФ, Немци, Турци, Шиптари и Хрвати као дебеле мачкетине само гледају наш крах који су вешто изрежирали, облизују се и чекају да нас прогутају!

Оваквом политиком клањања, попуштања, издаје националних интереса ми се само батргамо у замци ЕУ и НАТО, и глумимо како напредујемо, док се реално пењемо на листи најсиромашнијих, најстаријих и најболеснијих нација на свету.

То смрљиво парче сира, мамац у виду власти, на које се Вучић упецао, коштаће нас живота!

На Западу већ стотинама година влада њихова максима: Нема бесплатног ручка!

А време наплате за комадић сира је дошло.

Без Русије, Србија ће се тешко извући из лепка.

Тренутно постоје само два сценарија: или ће народ наставити да следи Вучића и запетљава се и даље као миш у лепку, који цичи против запада али игра како запад свира!

Или, што би било још и најгоре, народ ће поново да падне у нову замку Запада, коју нам подмећу, а то су жуте подгрејане сплачине-исти они који су нас 5. октобра преварили и гурнули у окупацију!
Вучић, баш као миш у лепку, ни сам више не види излаз!

Излаз, наравно, постоји! То је као и увек кроз историју-Русија!!!
Решење је народна држава Србија у савезу са Русијом, ОДКБ и Евроазијском унијом, држама ШОС-а, БРИК-а- могућности су неограничене за смеле и храбре!

Ми хитно морамо кренути супротно либералној колонији трећег реда, данашњој Србији, у потпуној власти ММФ-а, страних корпорација, ЕУ бирократа и силеџијских диктата из САД и Немачке.

Ако бсмо сви стиснули петљу и окренули се Русији, у широком народном фронту јасно рекли НЕ бандитима са запада, сви бисмо се спасили из ове мишоловке!

Времена је остало јако мало, а простор за било какав другачији маневарски потез не постоји.

Да ли ће Вучић до краја остати залепљени миш у лепку или ће коначно изабрати праву страну, а то је само и једино Русија, видећемо!

Ускоро ћемо знати колико се наш мали миш заглибио у мишоловци! 

ЖИВЕЛА НАРОДНА ДРЖАВА!

Српски Народни Фронт-СНФ

*Придружи се борби да вратимо државу народу, кликни ОВДЕ!

Нема коментара:

Постави коментар