Странице

четвртак, 21. септембар 2017.

БОШКО ОБРАДОВИЋ, АМЕРИЧКО ПОДМЕТНУТО КУКАВИЧЈЕ ЈАЈЕ!

 ИНТЕРВЈУ СА БОБАНОМ ГАЈИЋЕМ, ПРЕДСЕДНИКОМ И ОСНИВАЧЕМ СРПСКОГ
НАРОДНОГ ФРОНТА, СРПСКИМ ОФИЦИРОМ И МАГИСТРОМ БЕЗБЕДНОСТИ И
ДИПЛОМАТИЈЕ:

"БОШКО ОБРАДОВИЋ, АМЕРИЧКО ПОДМЕТНУТО КУКАВИЧЈЕ ЈАЈЕ!"



  1. Повод за овај разговор је прави мали рат на интернету између Српског Народног Фронта и партије Двери. Шта је узрок овог жестког сукоба?

Српски Народни Фронт помно прати рад Двери и сталне промене њихове политике. Двери су настале као изразито национална организација саборног типа, да би 2014. године, након доласка Јамине Вујић, професора на америчком Беркли Универзитету и директорице НАСА на неколико програма, дошло до правог земљотреса у Дверима и елиминације најистакнутијих родољуба и оснивача.
Укинуто је старешинство и успостављен аутократски начин управљања покретом, који је прерастао у политичку партију преко ноћи.
Затим долази до приближавања ставова Двери са Сандом Рашковић Ивић, перјаницом ДОС-а и чувеном по многим аферама за време владавине ДОС-а, што су већ били први знакови да су Двери спремне на све само да се дочепају власти.
Тада су Двери напустиле своју политику из 2012. и почеле да ублажавају своје ставове у корист западне идеологије. Двери су почеле да се удаљавају од декларисане политике савеза са Русијом, почеле су да предлажу сарадњу са Русијом, уместо о чланству у ОДКБ Двери почињу да причају о војној неутралности и суверенитету, односно да Србија не буде блиска ни Русији ни западу.
Потом 2015. на изборима, пошто су 2012. доживели фијаско, они су отворено употребили моћ Сједињених Америчких Држава, амбасадора Кајла Скота, да би у изборној ноћи 2016. на силу ушли у Парламент-макар и уз помоћ крваве НАТО руке.
Као да то није било довољно, иако свакодневно користе говорницу Парламента да би глумили родољубе, сада су директно и јавно посегнули за пактом са жутим петооктобарским криминалцима који су дванаест година давили Србију.
Све оно што Двери, као декларисани родољуби, тврде самим тим је пало у воду. Ово је отворена издаја у редовима родољуба и сада чак и они који су имали сумње да Бошко није издао у изборној ноћи на састанку са америчким амбасодором Кајлом Скотом и то у просторијама Демократске странке,сада и они виде јасно као дан ту отворену издају. Бошко Обрадовић је јавно позвао на сарадњу искључиво жуту банду, управо оне који су ојадили Србију и који су експоненти америчке политике. А при томе  му није пало на памет да позове било кога од многобројних родољубивих група, покрета блиских по програму.


  1. Дакле СНФ оптужује Двери за издају родољуба и директну сарадњу са страним агентурама!

Бошково штетно деловање је вишеструко погубно за српски народ.
Морално, они су издали све родољубе.
Политички, они су највероломнија појава у Србији.
Али је најгоре то што ће оваквим поступцима и окретањем према жутом режиму и америчком газди утицати на већину људи у Србији да им се згрози политика и да самим тиме одустану од борбе за Косово и за саму Србију.
Као официр могу да вам кажем да је један народ побеђен само онда када у њему уништите вољу да се бори.
Бошко Обрадовић и Јасмина Вукић имају и тај задатак психичког сламања српског народа са циљем да народ каже да су сви родољуби исти и да ће сви издати на крају, тако да се народ просто уопште искључи из политичке борбе. Та трећа димензија њихове издаје је по мом мишљењу најгора.
Српски Народни Фронт не оптужује Двери, Двери својим поступцима оптужују саме себе, али наша је дужност и обавеза да укажемо на ту издају Бошка Обрадовића, јер народ то не види.
Народ сваког дана слуша како Бошко обећава брда и долине и све што он каже на први поглед представља мелем за душу овог народа.
Међутим, у политици као и у животу није битно ШТА кажете, него је битно КО говори.
А, ако погледамо развојни пут Двери, односно пре свега Бошка Обрадовића, можемо видети да је то најпревртљивији политичар у Србији, који је од јануара 1999., када је он правио политички покрет док смо ми остали гинули у одбрани земље од НАТО пакта, до сада, променио своје принципе и ставове седам пута!
На самом почетку Двери су биле скрушене и преподобне, у неку руку и екстремно окренуте искључиво некој својој верзији идеје о православној држави, која се граничила са теодулијом.
Након тога су се окомили на Српску православну цркву оптужујући је за екуменизам, иако су тај екуменизам пре тога жестоко бранили.
Следећи преокрет, салто мортале, јесте у вези Европске уније. Двери су тврдиле да само поштени политичари , као што су наводно они, могу да уведу Србију у Европску унију. Врло брзо, пошто ова причица Двери није прошла у народу, они су преко ноћи променили свој правац и почели да се куну у Русију и Евроазијску унију, а против Европске уније. Следећа промена тактике Двери јесте да су се отворено на изборима 2012. нудиле Вучићу, чак имале и јавни састанак са Вучићем. А, пошто их је Вучић одбио, онда су се после избора 2012. када нису ушле у Парламент, окренуле против Вучића.
Напоредо, после овог преокрета почели су да се удаљавају и од Русије и на изборима 2016. показали коначно своје право лице сарадњом са америчким амбасадором Скотом и са свргнутим петооктобарским режимом.
Сада Бошко отворено позива експоненте западне колонијалне политике и агентура на сарадњу ради заједничкког освајања власти, а све то изгледа под диригентском палицом америчког амбасадора који је задужио Двери, као и покрет Доста је било, тако што их је на силу угурао у Парламент. Да напоменем  да је реалан проценат гласача за Двери те 2016. године био свега 4,53%.
Сада Бошко и Двери морају да враћају дугове Скоту за пружену услугу.
При том оснивачима Двери и члановима старешинства је као и српском народу  забио нож у леђа на првој кривини  чим је добио прво коферче долара.
А, по сведочењима Владана Глишића то је било након упознавања Јасмине Вујић и двомесечног Бошковог боравка у Америци. Када се, након читава два месеца боравка у Америци, по речима најближег сарадника Владана Глишића, Бошко вратио лично богатији за 70 000 долара! А, Двери су убрзо добиле и новог потпредседника, Јасмину Вујић, као инсајдера, који ће осигурати да Бошко испуни сва своја обећања дата у Америци.

  1. Који су докази за издају Двери?

Пре свега читава Србија је видела Бошков јавни позив путем свих медија у Србији за савез са Сашом Радуловићем и Вуком Јеремићем.
Ако знамо биографије и “рад” Саше Радуловића, сарадника ОЕБС-а и бившег саветника америчког амбасадора у Србији, човека који заступа и брани ММФ и неолиберални капитализам и ако се подсетимо да је Вук Јеремић био не само члан ДС, него и лични саветник Бориса Тадића и потом министар спољних послова у време када је режим ДС-а својевољно избацио проблем Косова из Уједињених Нација и предао Косово Шиптарима и Еулексу, онда где ћете наћи јаче доказе за директну издају Двери.
Осим тога питамо се зашто Двери на претходним изборима нису захтевале руске посматраче и зашто се у изборој ноћи нису жалили руском амбасадору на крађу гласова и тражили његову арбитражу?
Један од неоспорних доказа јесте и редовно гостовање Бошка Обрадовића на америчкој телевизији Н1 која је испостава америчке државне телевизије ЦНН, а упућени знају да ЦНН цензурише и контролише ЦИА, америчка обавештајна агенција.
Подсетићу да је за време бомбардовања 1999. године иста та ЦНН говорила да су наше искасапљене и побијене труднице, деца и старци, мученици из Грделичке клисуре, са Варваринског моста, моја млада војска, само колатерална штета. Очигледно да су и Бошку све ове наше невине жртве, такође колатерална штета, на његовом путу до власти. Гостовањем на Н1, за мене лично, он је згазио на гробове свих наших жртви!

  1. Шта СНФ намерава овом критиком да постигне?

За нас ово је питање које је изнад дневне политике.
Српски Народни Фронт није политичка партија и ово није сукоб око неке власти или политичког утицаја. СНФ и Двери уопште нису у истом рингу. Ми имамо циљ ослобођење Србије од западних агентура и успостављање Народне државе. Док су Дверима пуна уста буквално словима и речима “освајање власти”. Ни у једном јавном обраћању нису рекли да се супротстављају либералном концепту, а причају нешто што је супротстављено капиталистичком уређењу. Ни у једном јавном обраћању не критикују Америку и њену колонијалну политику.
Наша намера је да разголитимо зле намере свих издајника који се декларишу као родољуби и то чинимо како народ не би био заведен по ко зна који пут, јер је Србија у још горој ситуацији него што је то било 2000. године, 2009. или пак 2012.
Притисак од стране западних сила, пре свега САД, је огроман, а од 2000. до 2012. жути петооктобарски лоповски режим је симултано економски уништио Србију продајом 25 000 српских предузећа, демолирао војску и наоружање и задужио нас код ММФ-а за небројене милијарде долара за које и не знамо где су завршиле, али нису уложене у Србију.
У оваквом тренутку било чији покушај да нам на врат поново навуче жуту осветничку камарилу, која је неспособна да живи без крађе и пљачке Србије, сматрамо већом издајом него што је издаја оних који се јавно декларишу као штићеници Европске уније и НАТО пакта.
Због тога разоткривамо  наводно породичне, наводно пристојне и наводно родољубиве Двери глуме спасиоце и родољубе , али иза леђа држе бритко хладно сечиво које спремају да забију у срце Србије.


  1. Шта СНФ ради поводом одређених поступака Двери-акције и реакције?

СНФ чини све што је у нашој моћи да разоткријемо намере Двери, пре свега јавним радом, политичком критиком на коју они одговарају најружнијим речима и псовкама, без икаквих аргумената.
Српски Народни Фронт је јавно Бошку Обрадовићу поставио следећа три питања: 1. Ко финансира Двери 2. Зашто сте се обратили америчком амбасадору за помоћ, а не руском амбасадору? 3. Зашто сте у савез позвали жуте бандите, а не родољубиве организације сличне вашем програму?
До дана данашњег нисмо добили одговор ни на једно питање, само смо добили увреде и псовке.
Пошто Бошко Обрадовић свакодневно кука на сав глас како власти неће у ТВ дуел са њим, сада ми захтевамо од Бошка да покаже ту вољу за дијалогом и да нам изађе на мегдан. Било где и било када.

  1. Многи тврде да се на овај начин ствара уситњавање родољубивог блока.

Напротив, ово је рашчишћавање кукоља на родољубивој страни и то ће дати шансу српском народу да разлучи ко је ко и шта је шта па ће они који заслужују добити поверење народа, а не они који глуме и спремају издају српског народа.
Ту морамо бити праведни, али непоколебљиви. Најгори су мангупи у нашим редовима. Они који се јавно декларишу као НАТО-вци, као западни агенти, они нама нису толика опасност, јер народ зна ко су. Али они, попут Бошка, који веома вешто, лукаво и подмукло прикривају своје право лице, они су највећа опасност за Србију.

7 . Шта ћете даље предузети уколико Бошко Обрадовић настави са издајом и е одустане од сарадње са западним агентурама?

Јадна и јалова прича којом Бошко хоће себи да да алиби за сарадњу са перјаницама бившег ДС режима ће се вероватно наставити. Бошко је узео доларе да уђе у врзино коло и са тог пута нажалост нема повратка. Он нема ту снагу, а ни храброст, да се отргне од челичног стиска америчке анаконде, за коју он сада ради.
Подсетићемо да је амерички амбасадор Кајл Скот, 5. Октобра 2000. руководио жутом криминалном револуцијом из Будимпеште, где су челници ДОС-а код њега долазили по новац и инструкције. Бивши жути режим, Бошко Обрадовић, Рамуш Харадинај, сви они раде за истог газду Кајла Скота, односно за Американце. Ко је једном почео да ради за тог газду не може се отети контроли.
Пошто су на силу угуране у Парламент, Двери већ раде по инструкцијама и директивама САД, видимо да свакога дана су све више утренирани, инструисани и све боље обавештени.
Кључна фигура у тој издаји јесте Бошко Обрадовић који је под директом контролом Јасмине Вујић и Кајла Скота.
Велики број чланова Двери је незадовољан, мада је Бошко бескруполозно чистио све воје опоненте. Имамо одређене информације о великом незадовољству Срђана Нога и његове родољубиве фракције у Дверима и надамо се да ће Срђан смоћи снаге да Двери врати на свој изворни пут.
Уколико се то ускоро не деси и Двери потону у бесповратну издају, Српски Народни Фронт ће бити принуђен да уђе на политичку сцену Србије и супротстави се свим штићеницима Кајла Скота и других западних агентура.

8. Уколико се одлучите на тај корак уласка у политику, шта је то што ћете ви понудити српском народу?

Српски Народни Фронт заступа идеју стварања слободне Народне државе, насупрот либералној колонијалној Србији.
За нас Русија неће бити сарадник, као што је данас Бошку Обрадовићу, већ ће бити савезник и партнер у Евроазијској унији, ОДКБ-у, као и моћни заштитник Србије кроз БРИКС плус план, ШОС и Уједињене нације, где Русија и Кина имају право вета.
Најбитније је српском народу понудити искреност, без обзира шта пише на папиру на којем је представљен програм. Да папир трпи све то видимо и на примеру вероломних Двери. Није битно шта се говори и како се говори, већ је битно ко говори и да ли су његове намере искрене.
Уколико СНФ уђе у политику наша улога ће бити окупљање искључиво родољубивих снага и нећемо никада, чак ни на нивоу месне заједнице, сарађивати са жутима, издајничким Дверима и било ким ко очијука са западним окупаторима.
По питању издаје и сарадње са издајницима ми не правимо компромисе.

Замислите окупирану Србију из 1941. где је Вермахт стрељао сто Србина за једног Немца и ви кажете не сарађујемо са окупатором на нивоу Србије, али што се тиче града Београда сарађујемо са Трећим Рајхом. Ето, то је Бошкова прича.

Нема коментара:

Постави коментар