Странице

уторак, 18. април 2017.

БОБАН ГАЈИЋ: "У СМРТ НАС ВОДИ И ДИКТАТУРА И ЗАПАДНА АГЕНТУРА!"






"Диктатура и западна агентура су за нас иста аждаја са две главе!"





Тренутна власт је након ових избора кренула полако низбрдо. Питање је времена колико дуго ће као таква да траје. 

Тачно је то да нам у овом тренутку није потребна нестабилност, али нам је још мање потребна диктатура једног човека, јер сви знамо како се у историји диктатуре завршавају.Све диктатуре су се кроз историју завршиле насилно или су диктатори зарад свог опстанка на власти државу претварали у машину за убијање и застрашивање неистомишљеника.

Држава и народ у свакој диктатури за кратко време постану жртве самог диктатора. Србији након непоштених  председничких избора прете први обриси диктатуре. Укинута је институција Парламента, премијер добија марионетску улогу, све службе безбедности у држави су под командом једног човека, одлуке се доносе "једногласно"-само гласањем  диктатора, медијски мрак је покрио читаву Србију, спрема се промена Устава по којем ће вероватно председник добити и много већа овлашћења.

Али диктатура није једини проблем који прети нашем народу.

Са друге стране нас вребају петооктобарски криминалци.
Они желе репризу и да поново искористе оправдани гнев народа како би узјахали на старе позиције власти и докрајичили оно мало што је остало од Србије уз помоћ својих западних господара.

У оваквом односу снага, где народ деценијама није имао могућност да се кандидује и одлучује о својој судбини, остаје родољубима да само немо посматрају борбе два крвожедна киклопа који Србију желе да растргну да би преузели престо.

Иако се тај престо љуља, иако је у дебелом глибу, они и даље кидишу према њему не марећи ни за народ ни за државу. Народ и држава ће бити само колатерална штета ова два крвника.

Српски Народни Фронт-СНФ сва своја обраћања народу завршава узвиком: Србијо, пробуди се! Србијо, пробуди се пре него што стигнеш до понора из кога ти нема повратка и сагледај борбу тих звери у људском облику, које ће зарад свог плена уништити све оно због чега су генерације и генерације српско тло натапале својом врелом крвљу бранећи га од сличних хијена.

Српски народ данас мора да престане да буде пуки посматрач и заточеник који мирно чека ред до свога џелата. Мора да се прене, пробуди и супротстави се једном од ових зла, без обзира које буде победило у тој беспоштедној борби за све мањи и сиромашнији плен.

А, да бисмо победили ову звер ми морамо бити спремни, морамо организовати своје редове, јер само у организацији лежи снага, морамо бити признати и подржани од својих пријатеља, јер без пријатеља нико на овом свету не може успети и морамо имати довољно снаге и знања да прихватимо на руке своју рањену земљу, земљу коју ће нам сигурно оставити на издисају пре него што потхрањени пленом седну у своје авионе и напусте је!

Због тога је потребно да се удруже десетине, стотине, хиљаде, стотине хиљада, милиони руку у стварању НАРОДНЕ ДРЖАВЕ која ће у паралелном систему имати све добре и способне људе спремне да у једно тренутку прихвате институције старог система и крену са стварањем нове државе, које ће спречити окупацију од стране западних бандита, пљачку и отимачину наших територија и земље.

Позивамо све оне храбре, вредне, добре, поштене, родољубиве и свесне појединце у Србији и широм Света да се што пре јаве и у овом тренутку пруже своју помоћ у уздизању српског имена, части и јединства-помоћ у стварању НАРОДНЕ  ДРЖАВЕ!

Мр Бобан Гајић
Мастер политиколог безбедности и дипломатије
Председник Српског Народног Фронта-СНФ


2 коментара:

  1. Čitajući ovaj divan sadržaj pisma upućenog narodu Srbije zaplakal sam, jer je tako istinit i od srca upućen narodu Srbije.SRBIJO PROBUDI SE DOSTA SI SPAVALA SKO VEĆ 20 G,ZAŠTO SI ZASPALA, MORAŠ DA USTANEŠ I OTERAŠ OVE PLAĆENIKE I IZDAJNIKE, KOJI NAM I DUŠU UZEŠE, DECU NAM NA POKVAREN NAČIN VASPITAVAJU, ODREKNI TE SE DECO KAFIĆA, DROGE , ALKOHOLA I UČITE PRAVU SRPSKU ISTORIJU, A NE ŠTO VAS UČE U ŠKOLI KOJU PIŠU BRISEL I BERLIN ILI EU I NATO, JER TI ZLIKOVCI I FAŠISTI SVE PIŠU U NJIHOVU KORIST, A POTPOMOGNUTI NAŠOM VLADOM SA VUČIĆEM NA ČELU, NAJGROZNIJIM DIKTATOROM NA SVETU, KOJI NAM RUŠI NAŠE ISTORIJSKE SVETINJE, LAŽE, ČIM KOJU REČ KAŽE TO JE LAŽ, MI SMO ZEMLJA OKUPIRANA I JAKO SIROMAŠNA, SVE NAM JE VUČIĆ POKLONIO BRISELSKOJ ZVERI SA ŽIGOM.UGLEDAJTE SE NA VAŠE PRETKE, KAKO SI GINULI BRANEĆI VAS I VAŠA OGNJIŠTA. USTANI NARODE I BORI SE JER JE VEĆ 5 MINUTA DO 12NEMAMO VIŠE VREMENA NITI PARA, LJUDI GLADNI UMIRU PO ULICAMA ISTERANI IZ SVOJIH KUĆA, A ONI KO ZNA KOLIKO VILA I STANOVA PO CELOM SVETU, A AKO DODJE DO NAŠEG TREŽNJENJA I BUDJENJA GLEDAĆE DA PRVI POBEGNU I DA IZBEGNU KAZNU.NEĆEMO IM TO DOZVOLITI.MI ŽELIMO UJEDINJENJE SA NŠOM PRAVOSLAVNOM BRAĆOM PO KRVI I VERI RUSIJOM, JER NJIMA NESMEJU DA DAJU NIKAKAV PRILAZ SRBIJI, JER SE BOJE Z SVOJE ŽIVOTE, PA NEKA IH PLAĆENICI BRANE, MA NIKADA IH NEĆE ODBRANITI SAMO ĆE IH MAKNUTI.PROČITAJTE OVAJ DIVAN TEKST OD BOBANA GAJIĆA I UVERIĆETE SE KOLIKO JE U PRAVU.BRAVO SNF ŽIVELA SRBIJA, ŽIVELA RUSIJA I DO POBEDE. A AKO VUČIĆ NEĆE, OTERAĆEMO GA MI I SAMI SE PRIKLJUČITI NAŠOJ BRĆI RUSIMA.ŽIVELA SLOBODNA SRBIJA.ŽIVELA RUSIJA OKRENIMO LEDJA ZAPADU , EU, I NATO I ŽELIMO DA NAPUSTE NAŠU DRŽAVU.BOBANE HVALA NA MOJU PODRŠKU IMATE SVI CEO SFN POZDRAV <3

    ОдговориИзбриши
  2. JA NEZNAM ŠTA OVAJ NAROD MISLI?, TOLIKO OBAVEŠTENJA, TOLIKO NEPRAVDI SVE VIŠE I VIŠE, MI MORAMO DA POZOVEMO BOBANE I OSTALE OPOZICIONE GRUPE DA SE SVI UDRUŽIMO, DA NE BIDE SVAKA GRUPA POSEBNO.IZADJIMO NA MIING KAO JEDNA CELA OPOZICIJA, SAMO IH TAKO MOŽEMO MAKNUTI IZ FOTELJA DA BI NAPUSTILI VLAST, PA POSLE NORMALNO NOVI IZBORI, PA DA SE DOGOVORE KO ĆE KOJI RESOR IMATI, A NIKAKO NI DOS, NITI DSS A POGOVOTU SNS, A SPS POSLATI U ISTORIJU, NEMA SOCIJALIZMA, NEMA NI PARTIJE KOJA SE NAJVIŠE NAKRALA.TO JE MOJE MIŠLJENJE, NAPRAVIMO DRUGI 6 OKTOBAR, ALI NE PLAĆEN OD SOROŠA I KOJEKAKVIH VLADARA IZ SENKI, NEGO SAMO NAŠE RODOLJUBE, IZBACITI SVE ŠTO JE STRANO OD BANAKA PA DO KOMBINATA, DA SE VRATE NAŠA DECA I SVI ONI KOJI SU NAPUSTILI SRBIJU DA IMAJU ŠTA I OVDE DA RADE, A NIKAKO PONIŽENI KAO ROBOVI.JA BIH VAS SVE MOLILA I STRANKE IZ VOJVODINE KAO vIŠEKRUNA DJORDJE, NIKOLA ALEKSIĆ VORON , ILI NIKOLA ZABORAVIH MU PREZIME VORON RAVENSKI, TO SU SVE VELIKE PATRIOTE, ALI U VOJVODINI IMA PUNO STRANAKA KOJE SU SE I SADA PRIKLJUČILE SNS, A IMA IH DOSTA IZ SNS KOJI SU IH I NAPUSTILI.POKUŠAJTE IMA I NARODA KOJI NISU ČLANOVI NI JEDNE PARTIJE KAO JA ALI SAM U SVIM OPOZICIONIM GRUPAMA ČLAN, KAO I VAŠ.BORIM SE ZAJEDNO SA VAMA ZA SRBIJU I USIJU A NE EU I NATO, IMA NAS JAKO MNOGO, DA LI SU OBAVEŠTENI DA MOGU AKO SU PATRIOTE I VOLE SVOJ NAROD I SRBIJU NEKA SE PRIKLJUČE BILO KOJOJ GRUPI, A POSLE VI U JEDNU OPOZICIONU STRANU, IMA NAS VIŠE NEGO SNS,ČUJEM DA SE NAŠ VLADIKA BUNI POŠTO VUČIĆ DAJE DA BUDE PREMIJER BRNABIĆKA, PA IMAMO SKORO MNOGO LAŽOVA, LOPOVA I ŠLJAMA U VLADI SAMO SU NAM PEDERI I LEZBAČE NEDOSTAJALI.IZVINJAVAM SE NA IZRAZU, A JA ZA NJIH IMAM JOŠ "LEPŠI" IZRAZ, SAMO OVO NIJE MESTO.POZDRV SVIM PRIJATELJIMA ŽIVELA NARODNA DRŽAVA SRBIJA <3

    ОдговориИзбриши