Странице

недеља, 14. јун 2015.

РАУС ШНЕЛ, СТОКО СРПСКА!?

АЈДЕ МАРШ НА ИЗВРШЕЊЕ!
Од 1965. до 2000. године, не само Европа, већ и цели свет је гледао и учествовао у првим облицима масовног понижавања људи у ТВ преносима „ Игара без граница“. Учесници овог првог реалити серијала били су стављани у немогуће задатке, најчешће понижавајуће и болне за учеснике. Понекада бруталне и немилосрдне, ове игре забављале су „Европљане“ као некада гладијатори у Римској арени.
Данас, 2015. године, Европска Унија на челу са Немачком, уз свесрдну помоћ Велике Британије и наравно светског полицајца САД, организују нове игре без граница на Балкану, тако противне људском разуму и тако понижавајуће за народе Балкана, да је тешко данас читати новине и гледати ТВ вести, а да човек не помисли да је у питању шала, неки хумористички програм или скривена камера.

Пре свега, државни врх Србије, Републике Српске, Македоније, Бугарске  и Грчке стављени су у уцењивачке и немогуће позиције, са задацима који се не могу извршити на корист свог народа, али и који се не смеју одбити због директних последица на све уцењене играче.
Сва три актера пљачке и цепања Балкана, а пре свега уништења православних земаља су наши стари познаници и пријатељи из многобројних ратних освајања Балкана: Немачка која се као неуништиви вампир навраћа на наша врата по пети пут у задњих 100 година, империјална и похлепна Велика Британија која је навикла да живи од колонијалне пљачке и насилна и агресивна Америка, највећи агресор у данашњем свету и изазивач апсолутно свих нелегалних ратова широм света од 1945. до данас.
Европска Унија и бајке о њеној сврси само су покриће за поновно освајање света и пљачку малих и војно немоћних државица попут Србије. Наравно да сва богатства свих држава Балкана нису довољна да се засите бескрупулозни апетити Немачке и Велике Британије,  и без САД, али ратни плен од уништења Балкана биће награда Немцима и Британцима за колаборацију са језивим планом САД да пороби и окружи Русију. Тај план скројили су још пре 20 година амерички теоретичари „Новог светског поретка“ Хенри Кисинџер(по рођењу Немац) и Збигњев Бжежински (Пољак католичке вере и  острашћени мрзилац свега православног и слободног, а највише Русије).
План се зове „Анаконда“ и предвиђа увлачење свих земаља које окружују Русију у Европску Унију, односно у НАТО пакт, јер је Европска Унија само маска НАТО пакта. НАТО пакт знамо добро, од пада Берлинског зида и краја хладног рата не треба ни да постоји, али то је сада злочиначка организација економских интереса и војне машинерије под командом Америке.
Приче о људским правима, „демократији“ и помоћи од ове злогласне тројке су само магла иза које се крије економско-војна инвазија остатка света. Шансе да слободне државице преживе напад у режији САД, Велике Британије и Немачке су готово немогуће, као и разне препреке за учеснике „Игара без граница“. Чак и у време оба светска рата, чак и под турским поробљабањем, чак и за време колонијалних освајања- мале државе као Србија имале су неку наду, излаз у отвореној борби, отпор у виду националног буђења и уједињења.
Данас су игре освајача, окупатора и нових колонијалних сила толико скривене и перфидне, спроведене уз помоћ издајника на локалу, продатих медија, продатих јавних личности и „интелектуалаца“ да један обичан човек почиње да стварно мисли како су Шиптари угрожени на Балкану. Историја света се управо прекраја а највећи насилници и крволоци пишу хвалоспеве о себи, док слободарске народе ољагавају и  блате путем својих медијских машинерија. Хиљаду пута поновљена лаж тако постаје истина и тог се начела нацистичке Немачке и Гебелса управо држе наследници и колвође новог злог светског поретка: САД, Велика Британија и Немачка су светски супер-лажови, манипуланти и стари освајачи и колонизатори.
Тако су препорођени фашисти нацистичке Немачке сада мирисно цвеће и ође ецропске Уније. Велика Британија која је настала на уништењу староседелаца острва (Пикта и Келта) и освајањем германских убилачких племена Англа, Саса и Јута, која је прва вратила ропство у савременом добу, сада води светску демократију. САД које су поробиле остатак слободног света после Британије и ратова крвожедне Немачке, настављају да  некажњено убијају и бомбардују било који кутак света, ако је то њихов интерес.
Многи ће рећи да морамо да прихватимо такву „реалност“, да савијемо реп и да лижемо руку која нас штапом дресира, а бомбама части као бомбонама.Ипак, да је свет прихватио реалност нацистичке Немачке, данас би још увек трајао Трећи рајх.
Увек постоји излаз. То је савез око праведне Русије, чланица Евроазијске Уније, савезница из Брикса и ШОС-а: моћне Кине, Индије и земаља Јужне Америке, које су на својој кожи осетиле љубав САД и колонијално „просветљење“ од стране Велике Британије и ММФ-а,
Због чега наше вође пристају да буду јахане, шутиране и понижене у новим играма без граница на Балкану- не знам и не занима ме.
Занима ме шиптарска војна и дипломатска офанзива под заштитом САД, Немачке и Британије.
Занима ме клањање наших „вођа“ сваком убилачком налогу из Брисела, Вашингтона и Берлина.
Занима ме повећање цена струје, пореза на имовину и беспосленост која Србију доводи у очај.
Занима ме зашто сваког другог дана читамо како је намерном грешком лекара страдала нека трудница и њена измучена беба.
Занима ме то што су све чешћа монструозна убиства, пљачке и обрачуни криминалаца у нашим улицама, поред наших кућа и поред наше деце која више не смеју да се играју ни у свом ни у школском дворишту.
Занима ме када ће престати понижавајуће игре Еврпске Уније и три господара новог света и где је заиста граница нашег трпљења, јер док политичари вешто балансирају између светских господара и правдања сопственом народу, Србија полако умире од болести и глади, стара и обедела, а сви који су нешто тим политичарима живе под стакленим звоном.
Они једу органску скупу и здраву храну, носе само квалитетну свилену и природну одећу, живе у вилама на имањима од по пар хектара, школују своју децу далеко од српске беде и школа пуних дроге, живе на високој нози у служби моћних светских господара- а народу само сплачине и празна обећања.
У последње време и око сплачина се води битка између сиромаха, а контејнери су поново постали једине самоуслуге за сиротињу.
Битно је да се наше вође шетају по свету, троше новац на узалудне посете и приче без икаквих резултата.
Тамо где нас чека нада и будућност, наше вође не смеју ни да оду туристички. Ко спомене Русију и помисли да раскине ову болесну везу између силоватеља са Запада и жртвоване Србије- таквог чека шиба по грбачи од комесара из Брисела, затим дође делегација НАТО  пакта да нас подсети ко је газда. Иза тога се огласе амбасадори Немачке, Британије и САД да нам соле памет о томе шта је Русија, а шта су они. На крају Меркелова кратко срочи шта нам је делати, а наше вође крену у извршење задатака. Раус-шнел!
Е, да су нам ипак остали Турци, данас би имали највећи степен аутономије, плаћали би само 10 одсто пореза за све, православна црква би остала православна, а не папина наложница, а стандард би био као у данашњој Турској.
Ко би помислио да ће друмови и поред „српске власти“ пожелет Турака, а Турака нигде бити неће!

Нема коментара:

Постави коментар