Странице

понедељак, 22. јун 2015.

"РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ"-ГЕНОЦИД НАД СРБИЈОМ!

Резолуција зле империје! Не дам те Србијо!
Осетивши крв прогоњене српске кошуте, коју су изуједале све џукеле гладне свежег меса са наших костију и стари британски лисац измилео је из своје рупе не би ли се придружио хајци.
Оно што је смишљено у Вашингтону, са слашћу и облизивањем дочекано је  у Берлину, а сада Британија има задатак да све то лепо саопшти свету. Пошто сви виде да Србија коначно пузи, да љуби руке својим крвницима, а да окреће леђа Русији- ето нове офанзиве НАТО пајташа.
У духу најгоре фашистичке пропаганде, по принципу силе и подметања лажи, у стилу старих добрих империјалних убица и освајача света, Велика Британија још једном у својој историји постојања преузима улогу мутиводе и сплеткароша- као што је то урадила и у Првом и у Другом светском рату. По правилу старог  Рима и касније папске државе- завади па владај и наравно опљачкај- то је сада и кредо Велике Британије.

Ко би ипак и поред познавања лисичје природе „Велике“ Британије икада помислио да ће бивша савезница Србије у оба велика рата против германске опсаде Европе у ова светска рата, сада да постане осовина новог тројног пакта неког Четвртог рајха. Ко би помислио да ће Велика Британија да стане раме уз раме са Немачком и Америком и да тај пакт сада терорише цели слободни свет.
Тај незамисливи пакт и даље наставља са намером да покори свет, више не као колонијалне силе, већ сада под заставом лажне демократије: најгоре светске убице и освајачи сада свима диктирају своју идеју „демократије“ и „владавине права“? Владавине својих права и демократије, само до оне границе докле се простиру њихове жеље за туђим богатствима.
Тако је Србија поново дошла на нишан три највећа насилника, освајача и уништивача света. Хвала Богу да историју нисам учио за оцену или само из званичних књига бивше социјалистичке Југославије. У мојој породици тече крв хајдука, устаника, часних Солунаца и српских четника. Зато сам од прадеде и деде слушао истину, а у школи сам одговарао за петицу оно што су нам сервирали поклоници германске историјске школе и британски лисци.
Зато никада нисам веровао званичној „светској“ историји коју су писали управо злочинци и кривци за највеће геноциде на свет,у а то су управо они који сада као прљави покераши из неке бедне биртије ваде  кеца из рукава: кад нема шта друго дајте опет нове Меркале, Рачак и остале глупости холивудске „дубине“.
И не само да се у тој „Сребреничкој декларацији“ глупости и политичког насиља, Срби колективно проглашавају за народ убица и лудака, већ се без доказаних чињеница, без отворене дискусије и чак без права противљења, поново ваде скелети из ормара.
Светска фондација „Лорд Бајрон“ је још пре десетак година објавила студију у којој се износи прецизан податак како је у Сребреници пронађено, не неколико хиљада тела, већ неколико хиљада фрагмената тела, тј. костију различитих тела и чак костију из периода пре сукоба у Сребреници.
Ипак, коме требају скелети из ормара, коме треба распиривање мржње на Балкану, поновни сукоби и рушење свих мостова, које су народи на Балкану некако успоставили?
Исти они који су покорили две трећине света, опљачкали Индију, Африку, освојили Северну и Јужну Америку , који су први вратили ропство после империјалног Рима, који су харали свим океанима света и који и данас држе колонијалне робове широм света, сада рију по Балкану. Бивше колоније су одбациле јарам ропства и британске хегемоније, па сада бивша империјална сила, а новорођена напаст напада мањи плен: Србију и Балкан. Ту има јоште доста плена за осушену Британију која више нема ни угља, ни хране, ни чисте воде, ни руда, а не може више да пљачка ни Индију, ни Африку, ни остатак света.
Где је некада британски црвени мундир бајонетом утеривао тековине цивилизације „нижим„ расама почињен је прави геноцид готово свих слободних народа широм планете које је Британија такла! На британској круни стоје докази пљачке и геноцида- крвави дијаманти и драгуљи отети бајонетима „украс“ су империјалне Британије. Колонијализација коју је Велика Британија немилосрдно спроводила вековима неповратно је уништила и дословце избрисале многе народе са овог света. То јесте геноцид у правом смислу те речи.
Исти они који су у два светска рата направили покољ у Европи и стотине милиона жртава због своје жеље да освајају нови „лебенс раум“ тј. „животни простор“ али других народа: крвожедни Германи, кроз „Свето Римско царство“, кроз Аустро-угарску империју и кроз фашистичку Хитлерову Немачку, нису били мирни ништа више од двадесет година.
Немачког монструма повампирили су и амнестирали нове газде света и нова освајачка сила, Американци и то још 1946. године на процесу у Нирнбергу, када су хиљаде нациста били поштеђени упркос доказима за демонске злочине и упркос противљењу Русије.
Око 300 вођа Трећег Рајха је јавно осуђено, а остали су нашли дом у САД или су пуштени да побегну у Јужну Америку. Немачка звер се илегално, ван институција закона и без политичких избора уједнила 1989. године уз подршку Америке и већ након тога почиње Четврти Рајх.
По налогу Америке, одмах, већ 1991. Немачка својски помаже распад СФРЈ, сепаратисте у Словенији, нео-усташе у Хрватској и наравно крвави грађанско-религиозни сукоб народа у Босни и Херцеговини. Након тога сви ти светски душебрижници и „спасиоци“ финансирају, хушкају и воде шиптарске банде УЧК све до исцениране „хуманитарне катастрофе“ на Косову и унапред осмишљеног бомбардовања Србије.
Вратимо се Америци: након британских колонијалних освајања света и немачких пустошења Европе, долази  бахати амерчки пит-бул са пеном у устима и пуно оштрих зуба у прилог своје демократије.
Овај побеснели и подмукли мешанац од свих могућих раса, својом мрачном и претећом сенком прекрио је цели свет након Другог светског рата. САД су настале на океану крви убијених Индијанаца.
125 милиона људи, жена, деце, трудница, беба, стараца, паса и коња сва Индијанска племена од Аљаске до Јужне Америке- поклани су, упуцани, избодени бајонетима, протерани са своје вековне земље, уморени глађу у резерватима који и данас постоје.
То је геноцид над геноцидима. То је злочин са којим само Немачка може да се пореди после геноцида мучених Јевреја.
Исте те у крви „сједињене америчке државе“ након империјалне Велике Британије уводе ропство у савремени свет! Након што је читав свет укинуо робове у сваком кутку планете, „Велики“ Британци покоравају Африку и само на основу боје кож,е праве прве робове након античког доба! Браво за ове напредне и дивне „велике“ људе. То је био прави доипринос светској демократији и напредку људске расе!
Горе од животиња, Британци су мучили, продавали и експлоатисали црне робове из Африке. Ту „успешну“праксу је преузела „нова колевка демократије“- Америчка освајачка машинерија. Након што су потребљени Индијанци, сада су на ред дошли Африканци- бесплатна радна снага за белце из Европе, „очеве“ САД.
А данас, та црна тројка поново хара и сада на префињен и потуљен начин сеје страх у свету и заводи ред по својим правилима.
Демократија, то је само оно што они хоће.
Правда, то је остварење њихових ново - колонијалних циљева.
Истина, то је оно што се објави у њиховим декларацијама.
Никада нисам могао да замислим да ћу ја дочекати да се остваре најлуђе фантазије из Орвелове „Животињске фарме“ али ево, све је ту!
Полиција мисли! Полиција мисли у 21.веку!
У „Сребреничкој декларацији“ предлаже се суђење сваком оном који посумња у овај политичко-фашистички трактат новог тројног пакта, а чији је гласноговорник бивша империјална и морбидна светска сила „Велика“ Британија.
Ако је нешто истинито и тачно, онда се такво нешто не брани претњом и силом, већ се оставља да јавно мњење може да такав документ прочита, о њему дискутује и просуди.
У било каквој декларацији која осуђује насиље и смрт, пре свега цивила а потом и свих жртава рата, не може се спомињати само једна страна. Жртава је итекако било и на српској страни!
Савет Уједињених Нација не би смео да уопште дискутује о декларацији која иза себе нема чврсте материјалне, физичке доказе, а које би требало да  направе комисије од више светских нација, које су биле на терену и неометано радиле.
У једној озбиљној декларацији нико на овом свету не може и не сме да осуди Србију за сукоб на територији распаднуте СФРЈ и Босне и Херцеговине, која се тада  поцепала на стотине територија у грађанском рату, који се водио од сокака до сокака.
 Није Србија послала своју војску, а ни војску ЈНА да кроји правду по БиХ, већ су тамо ратовали муслимани против православних Срба, а потом међусобно и Хрвати са муслиманима, и Хрвати против Срба у БиХ!
Оно што се тада десило у БиХ био је етничко-религиозни сукоб народа, људи, група и појединаца у хаотичном грађанском рату.
 Сво зло, сву људску лудост и плодно тло за злочине створили си бивши комунисти СРФЈ који су се брзо претворили у националситичке вође уз свесрдну помоћ са Запада!
Потпуну одговорност и пуну моралну, материјалну и ратну крвицу сноси у првом реду Немачка, која је пре међународне заједнице и целе Европе признала насилну сецесију Словеније и војну илегалну акцију у Хрватској!
Друга по реду је Америка са подршком Британије:медијским ратом, бомбардовањем Срба и намештањем Меркала и сличних „повода“ за интервенције, Срби су прво ољагани, сатанизовани, а потом је следио одстрел и прогон свега српског од Дрине до Купе и Драве!
Не судећи у том грађанском крвавом и братоубилачком рату ниједном народу бивше СФРЈ- ја судим свима онима који су долили уље на ватру и који су ево данас видимо добро зарадили на несрећи, не само народа бивше Југославије, већ и на пљачки и задуживању целог Балкана.
Једино одговорни и криви за апсолутно све што се десило у бившој Југославији су међународна заједница на челу са САД, Немачком и Британијом. О прећутној улози Француске коју сам некада волео и ценио, нећу сада да говорим, јер Француска више није у рукама Француза.
Поред свих присутних међународних снага, НАТО пакта, УНПРОФОР јединица, сателитске подршке, теренских возила и јединица- управо су „миротворне“ снаге прећутно гледале све злочине у БиХ и у Хрватској.
Сви тадашњи актери међународних снага који поштено говоре о правој истини, кажу да су за злочин у Сребреници и међусобно разрачунавање и освете између Срба и муслимана криви холандски мировњаци који нису спречили оно што су требали и због чега су дошли у БиХ.
Због свега тога, мени никако није јасно зашто се Србија проглашава надлежном и кривом за било шта што се десило у Сребреници! Тамо није дејствовала војска ЈНА, јер се она распала  и повукла делом у Србију. У БиХ су ратовале бивше комшије и пријатељи- сви они који су тамо живели пре рата и који и данас тамо живе.
Због чега сада „Сребреничка декларација“ пуца на Србију? Да ли нормално и објективно цели народ прогласити колективно кривим за нешто што прво није доказано, није расветљено и што Србија никада није ни наредила ни починила?
Читав немачки народ, који је са 90% становника и више учествовао у холокаусту Јевреја, није проглашен колективно кривим за тај злочин гори од хиљаду геноцида.
Аустро-угарска војска никада није одговарала за геноцид српског народа, који је др Арчибалд Рајс документовао у књизи на преко 200 страница са фотографијама злочина, именима злочинаца и подацима о стотинама хиљада српских жртава. Злочини Аустроугара у Мачви још увек по бестијалности и свирепости немају премца у новијој историји света: вешане су читаве породице од трудних жена и беба, до деце и стараца, па чак и све живе стоке и пса чувара! Српске бебе су аустријски војници живе бацали да их поједу свиње! Српским мајкама су бајонетима секли стомак, вадили нерођене бебе и пред још живом мајком новорођенче набадали на бајонет и пекли! Мајкама су потом штрцали млеко из груди, па онда одсецали дојке и бацали их у ватру. Има ли игде на овом свету такаво зверство, а не злочин над злочинима као геноцид у Мачви, а да нико, нико од тих „западних демократа“ никада није осудио то што су хорде освајача учиниле Србији? Више од пола Србије страдало је под окпацијом Аустроугарске- свако друго одрасло мушко је погинуло, а цивили су убијани, мучени, прогањани.
Српске жене, девојке, девојчице па чак и старице аустроугарски војници су силовали на олтарима православних српских храмова.
Не то није злочин, то није геноцид- то је сатанизам, то је светогрђе, то је неизлечива болест западних хорди, тирана и кољача.
Какви били- такви су и остали! Џаба беле рукавице и чипкана одела, фине речи и лекције о демократији, миру и људским правима! Смрди хорда убилачка, јер је убилачка рука са хиљаду литара српске крви натопљена. Испод вашег лицемерног осмеха и ваше „бриге“ ја видим очњаке звери која се само уљудно кези, док мерка нову шансу да зарије своју чељуст у наше месо.
Да ли је та душебрижна Велика Британија једну реч рекла о 40.000 српске деце коју су усташе поклале, потровале, побиле и бациле у заједничке гробнице? Нигде на свету никада ниједан злотвор није направио логор за децу само једног народа. То су урадиле само хрватске усташе уз благослов цењеног Папе и фашистичке Немачке.
Само су српска деца систематски, зверски, лудачки трована, убијана на све болесне начине, уморена глађу и болестима.
Земљо отвори се, нека небо загрми над главама убица и њихових заштитника, који на главу мученика и праведника сипају сплачине својих лажи и бацају љагу на српски народ.
А ми, вековима прогоњени, поробљавани, мучени и клани, набијани на колац, ми који смо живи паљени, којима су злотвори очи вадили, децу клали и палили куће- ми смо сада постали криви.
Криви смо, да, јер смо упркос свему још живи и што нам је слобода још увек слађа од прљавих пара и што нас преци наши задојише правдом.
Криви смо што нисмо после пробоја Солуна прегазили злотворе све до Берлина и што се нисмо осветили за све наше заклане, мучене и обешене жене и децу, него смо опростили и немачкој деци поделили бомбоне док су наша деца трулила у гробовима.
Криви смо што нисмо смогли снаге да похватамо све усташе и да их гањамо до судњега дана, као што мучени Јевреји још гањају нацистичке звери и гањаће их до задњег монструма који живи, док су милиони већ одавно само беле кости и избледела имена на гробљима!
Криви смо што смо увек и поново праштали и пуштали да на нашу свету српску земљу дође свако и да свако може ту да направи кућу и постане комшија, комшија који потом вреба на наше куће, нашу децу и наше цркве!
Криви смо ми Срби за сва зла овога света, а нису криви они што су све освајали, опљачкали и побили, па сада нам соле памет и глуме финоћу!
Криви смо што као овце блејећи идемо на клање, што нам свака фукара кроји и макари државу и историју.
Криви смо што ћутимо док нас злочинци и истинске убице пљују право у лице, што нам деле ћушке, што нам имепријалисти, освајачи и фашисти деле правду.
И још нам се прети: ко сумња у Сребреничку „декларацију“ тај има да одговара.
Моје је људско право да сумњам, преиспитујем и мислим слободно.
Моје је право да тражим доказе и аргументе за било какву „објаву“ јер то значи реч декларација!
Свако може да објави шта хоће, али декларација најчешће није никаква истина, већ производ политичких игара и само покушај наметања једне стране приче.
То што декларацију објављује Велика Британија или што ће за њу гласати макар и цели свет- то није доказ истине.
За ратне злочине свих зараћених народа имају да одговарају именом и презименом сви појединци који су убијали, мучили и клали цивиле.
За сваки злочин у бившој Југославији међународна заједница има да одговара прва, јер је целу причу закувала и водила од почетка до краја.
То што је цели свет жмурио на муслиманска клања и хрватске бестијалности, не само у последњем рату, већ и у Првом и Другом светском рату, није допринело миру. Напротив, некажњени екстремисти наставили су да живе и делају вековима.
Такви залуђени и отровани слугани запада само су још једном послужили као оруђе у рукама светских моћника. Поново су дигли руку на српски живаљ и поново су окаљали руке српском крвљу.
Не оправдавам ипак ниједно убиство цивила: жене, деца и старци нису војници. Ипак у грађанском рату у коме су сукобљени народи и вере, нема места разуму и части.
Свако свети своје мртве и сва зла овога света нађу пут у временима рата.
Ако би свет био добронамеран народима Балкана- треба да уради само једно.
Оставите нас већ једном на миру и торњајте се са Балкана.
Идите назад па у својим државама прво створите ту једнакост и та људска права, које нико не види ни у САД где полиција убија црнце као псе на улици, ни у Немачкој где су емигранти и азиланти „ниже расе“ и јефтини радни робови. Понајмање демократије има у Великој Британији где и даље постоје племићи „плаве“ крви и сиротиња „црвене крви“у власти супер-капиталиста и болесно богатих појединаца.
Не прихватам никакве декларације, резолуције и политичке трактате од бивших фашиста, бивших империјалиста, освајача и угњетавача.
Не прихватам диктате светских насилника који су без одобрења свог сената водили 84 ратна похода у свету и 220 илегалних интервенција.
Не верујем руци крвника и када су најскупље рукавице од свиле на њима.
Сребреничка декларација је геноцид над Србијом и дављење српског народа.
То је крај онога што је почело 1991. То је гранд финале бомбардовања из 1999. То је обележавање сваке српске главе за слободан одстрел.
Када дозволимо да нас ољагају и када од жртве направе злочинца, онда ће нас истребити до последњег.
Гадим се данашње Британије и она за мене више никада неће бити Велика. Гадим се тог врхунског лицемерства и прљаве игре у белим рукавицама.
Гадим се Уједињених Нација у којима нема ни правде ни истине.
Све на овом свету сада клечи пред Америком, иза које руке трљају Немачка и Британија.
Два светска рата су започела због неправде и освајачких апетита, а зуби злотвора су се сломиле управо на Србији.
Сви светски силници и кољачи хтели су да загосподаре Србијом.
А пало је и Римско царство, пало је Отоманско царство.
Пукла је на Србији велика Аустро-угарска, пукла је напумпана нацистичка Немачка.
Британске окупаторе је истерао Ганди и то без иједног метка, а онда су Британце отерале све поробљене колоније мученика широм света.
Цели свет је „прочитао“ праве мотиве „америчке демократије“и свих америчких ратова за нафту.
Због чега се злочинци враћају на места злочина не знам. Зашто од историје неће да уче, већ хоће да је прекрајају, не знам и није ме брига.
Ја знам ко сам и из каквог дивовског народа потичем.
Србина још нико никада није победио и отерао са своје груде.
Србина још нико није пљунуо без казне.
Британија се до сада није нашла са супротне стране јер је била наводно савезница Србије и наводно на правој страни у оба светска рата.
Иако је Британија увек кувала против Србије на Балкану и забадала нам нож у леђа, никада Србија ничим није захвалила за многе британске сплетке и подметачине.
Да ли дошло време да се скину рукавице и да свака звер покаже свој траг?
Ако јесте, не бринем се. Наша историја говори за себе.
Не бојим се хиљаду непријатеља што на народ мој наваљују- јер ти си Господе мој штит и ти главу моју заклањаш.
Нека буде на народу твом благослов твој!
Фукаре и багре је увек било и увек ће бити.
Вране и гаврани, кукавице и свраке увек насрћу на туђе.
Лажљивци клеветају, издајице се продају, слабићи цвиле и стењу.
А српски јунаци се у невољи прекаљују и брусе као најфинији дијамант. У свакој ватри, ђубре сагори, а остане само злато.
Лавеж лажљиваца и отровне стреле са острва не погађају добро мету. Приђите ближе ватри љигавци и краваташи, ви што ситном злобом пишете оптужницу српском народу.
Дођите да нам лично донесете ваше декларације и резолуције, а ако има правде и истине, прво осудите себе и своја злодела.
Србија неће да носи трнов венац који јој се спрема, нити ће млада Србија чекати мирно да још једном нашу отаџбину разапнете ни криву ни дужну.
Српска омладина је порасла под вашим бомбама и прочитали смо све ваше приче и декларације.
Можете тим вашим глупостима да машете и даље или да са тим папирима пуним лажи урадите шта вам драго.
Можете да уцените или набедите читав свет да усвоји Сребреничку или било коју другу декларацију.
Србин има своју часну историју и свој образ.
Све ваше Меркале, Рачкови и Сребренице трајаће колико и ваше империје- све док Србину не пукне филм!









Нема коментара:

Постави коментар