Странице

недеља, 5. новембар 2017.

Ивана Васић:"ОСЛОБОДИЋЕМО ИНСТИТУЦИЈЕ ОД ПЕТООКТОБАРСКИХ ЛОПОВА!"


Знамо шта нам спремају западне силе!
Српски народни Фронт почиње активности организације чланства са намером да учествује на предстојећим изборима за град Београд.

На предстојећим изборима наш циљ је да отпочнемо борбу за Народну државу Србију, а та борба почиње од борбе за наше улице, наше куће, наша насеља, а онда и да ускоро уђемо у Народну Скупштину.

Како на локалном тако и на градском и државном нивоу нема преговора са издајницима, са онима који заступају НАТО, са онима који хоће да нас воде у Европску Унију и који слушају ММФ.

Позивамо све људе да се придруже Српском Народном Фронту у што већем броју, јер ми смо та нова снага и трећи и једини пут који жели да створи Народну државу, супротно овој либералној колонији НАТО пакта!

Такође је наш позив упућен и на уједињење свих родољубивих организација како бисмо се одбранили од немани која нам долази са запада и повратили своје институције од петооктобарских лопова и криминалаца.

Ми знамо да нам се у западним амбасадама спрема велика олуја и да је ово само затишје пред буру која може бити погубна за нас уколико се на време не организујемо и ујединимо у највишем циљу одбране нашег народа и отаџбине.

Више није довољно само писати коментаре на западним друштвеним мрежама, јер колико су те западне друштвене мреже корисне за ширење информација и лакшу комуникацију, толико су и штетне јер стварају утисак да се нешто ради и улењују наш народ у извођењу конкретних акција против западног колонизатора.

Само права акција, окупљање уживо, могу створити ту снагу која ће избацити жуту банду из наших институција. Салонска политика и салонски политичари никада нису својом идејом могли да подигну масе које доносе суштинске промене и ослобађају народ од поробљивача!

Ивана Васић 
дипломирани археолог

Члан ВШ СНФ и повереник СНФ за општину Раковица

Нема коментара:

Постави коментар